SEGRE

MÚSICA RODATGE

El castell de Montsonís, en un videoclip de reggaeton

Henry Méndez grava ‘Dime la verdad’

Henry Méndez, al costat de dos protagonistes del videoclip.

Henry Méndez, al costat de dos protagonistes del videoclip.CASTELLS DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El castell de Montsonís va acollir, el passat 27 de setembre, l’enregistrament de l’últim videoclip musical del cantant Henry Méndez, una de les icones més actuals i populars de la música llatina. L’artista, d’origen dominicà però resident des de fa molts a Catalunya, va fer estada a Montsonís amb l’equip d’enregistrament, Pandemia Films. El videoclip, que parla d’una cançó de desamor, recorre diferents estances del castell de Montsonís i també dels voltants del poble. Està previst que el nou àlbum de Henry Méndez surti a la venda el mes de gener vinent i el videoclip que s’ha gravat ara (de la cançó Dime la verdad) n’és un avançament.

Els gèneres musicals que conrea Henry Méndez són sobretot reggaeton, rap, hip-hop, pop, merengue, house, dance i la música electrònica. Després de diverses col·laboracions amb diferents músics, l’any 2013 Méndez va iniciar la seua carrera en solitari creant el tema Mi reina, que va arribar en tot just tres mesos als onze milions de reproduccions.

El seu àlbum de debut, publicat el maig del 2014, va ser Dale mambo, que inclou un total de setze cançons, entre les quals les col·laboracions No regresa más, cantada al costat de l’artista mexicana Dulce María (component del grup RBD) i amb la qual va fer el videoclip; ?Ella se vuelve loca, amb el brasiler Gabriel Valim, i Amarte más, que es tracta d’una crida contra la violència de gènere cantada al costat de l’espanyol Dasoul.

Henry Méndez, al costat de dos protagonistes del videoclip.

Henry Méndez, al costat de dos protagonistes del videoclip.CASTELLS DE LLEIDA

tracking