SEGRE

ACTIVITATS PINTURA

Taller d’art per a escolars a Beranui amb Jobacasén

És el cinquè any que hi va l’artista

Imatge d’un dels tallers de l’any passat.

Imatge d’un dels tallers de l’any passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pintor i escultor tarragoní Jobacasén (Joan Baptista Cabré Sendrós) es traslladarà demà divendres a la vall Fosca per protagonitzar, per cinquè any consecutiu, un taller amb escolars. En concret, Jobacasén anirà a Beranui, on una quarantena d’alumnes d’entre 3 i 12 anys participaran en el taller en el qual cada alumne desplegarà el seu cavallet i tela per pintar un quadre sobre una tela amb l’ajuda de l’artista.

Les obres resultants del taller es podran veure a l’exposició Beranuiart, creada per Jobacasén, el diumenge 15 d’octubre al matí, al poble de Beranui. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’ajuntament de la Torre de Capdella, s’emmarca en els actes de la festa major de Beranui, que inclou, a més del tradicional ball i la baixada de torxes, en la qual tothom pot participar, un correfoc pels carrerons de Beranui amb un castell de focs inclòs.

Jobacasén exposa de forma assídua en diferents països; de fet, Alemanya és un dels indrets on és un dels més requerit. A banda de la seua profusa obra, dedica bona part del seu temps a divulgar la professió entre els nens.

tracking