SEGRE

TEATRE FAMILIAR

Dàmaris Gelabert i Zum Zum Teatre, per a tots els públics a Alpicat

Dàmaris Gelabert i Zum Zum Teatre, per a tots els públics a Alpicat

Dàmaris Gelabert i Zum Zum Teatre, per a tots els públics a Alpicat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i el responsable de la programació cultural, Jordi Escuer, van presentar ahir el cicle de teatre per a tots els públics d’aquesta tardor a la sala La Unió, amb la presència destacada de la musicoterapeuta Dàmaris Gelabert i la companyia lleidatana Zum Zum Teatre. La primera cita escènica arribarà diumenge que ve (18.00 h, gratuït) amb 36 polzades, de Miscel·lània Teatre. Es tracta d’una comèdia per al públic familiar, sense paraules, amb projecció audiovisual i banda sonora original.

El segon espectacle tindrà lloc el diumenge 26 de novembre, amb Canta! Cantar ens uneix, amb la popular Dàmaris Gelabert, que s’ha convertit en els últims anys en tot un referent infantil musical.

Les cançons de Dàmaris tenen un clar objectiu pedagògic de cara a adquirir hàbits, reforçar aprenentatges i transmetre missatges i valors positius. Finalment, el dissabte 16 de desembre, la companyia Zum Zum Teatre presentarà La gallina dels ous d’or, també amb una clara moralitat sobre la riquesa i l’avarícia. El preu de l’entrada d’aquestes dos últimes obres serà de 3 euros.

Presentació de la programació a l’ajuntament d’Alpicat.

Presentació de la programació a l’ajuntament d’Alpicat.AYUNTAMIENTO DE ALPICAT

tracking