SEGRE

MONUMENTS ACTIVITATS

Festa anual de la Seu Vella amb la mirada en la candidatura a Patrimoni Mundial

Presentació ahir al claustre dels actes del Dia de la Seu Vella.

Presentació ahir al claustre dels actes del Dia de la Seu Vella.AMICS DE LA SEU VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Amics de la Seu Vella de Lleida van presentar ahir al claustre del monument el programa per celebrar la festa anual del Turó, que començarà avui amb l’exposició del concurs de cartells i culminarà durant tot el matí de diumenge. Acompanyats del director del Turó, Joan Baigol, van recordar que segueixen amb atenció els passos de la candidatura de la Seu Vella a Patrimoni Mundial de la Unesco, el projecte de la qual –la qual cosa figura a la llista indicativa de l’Estat espanyol– està en fase de reelaboració seguint les indicacions de l’organització.

La festa anual del monument comptarà demà dissabte (19.00 hores) amb l’habitual sessió prèvia amb lectura d’una glossa, aquest any a càrrec de Xavier Quinquillà, i entrega de premis, distincions i reconeixements. Veus.kat posarà la música (21.15) abans d’una degustació de productes amb la imatge de la Seu Vella (22.15).

Diumenge, l’antiga catedral acollirà una missa (10.15) i el Turó s’omplirà de vehicles històrics, mercat de Seuvellamania, jocs infantils, partit de col·leccionistes i concurs de pintura ràpida.

tracking