SEGRE

MÚSICA FESTIVALS

Acaba el Festival de Concabella amb un recital de Chopin

Josep Maria Colom, dissabte, al XIII Festival del Castell de Concabella.

Josep Maria Colom, dissabte, al XIII Festival del Castell de Concabella.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pianista de Barcelona Josep Maria Colom va omplir dissabte a la nit la sala d’actes del castell de Concabella en el concert de cloenda del XIII Festival de Música Castell de Concabella. Ho va fer amb un total de vint-i-quatre estudis de Chopin que van agradar al centenar d’assistents a la vetllada. En total, el festival ha ofert tres actuacions durant aquest mes d’octubre.

Segons l’alcalde dels Plans de Sió, Xavier Pintó, el certamen és una de les grans apostes del municipi i de l’associació Amics del Castell de Concabella, “que pretenen portar músics de gran nivell a aquesta petita població”. Pintó va recordar que el certamen està impulsat des de la primera edició pel jove músic local Enric Ribalta i que el seu objectiu és promocionar aquesta fortificació medieval, que té, entre molts altres atractius, l’exposició permanent i el centre d’estudis dedicat a l’escriptor nascut al municipi Manuel de Pedrolo.

El festival es va iniciar el dissabte 7 d’octubre amb el recital de violí i violoncel a càrrec de Maria Florea i Marion Platero. El concert següent va ser el dissabte 21 d’octubre, a càrrec del mateix Enric Ribalta i María Alonso-Allenda, amb un recital de flauta i piano.

tracking