SEGRE

MÚSICA CONCERTS

La Jove Orquestra de l’Anoia obre diumenge el V Bellpuig Ressona

Els organitzadors, ahir a la presentació dels concerts.

Els organitzadors, ahir a la presentació dels concerts.AJ. BELLPUIG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cinquena edició del cicle de concerts Bellpuig Ressona, que es desenvoluparà al Teatre Armengol, donarà inici aquest diumenge amb l’actuació de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia a partir de les 12.00 hores i amb les entrades a 3 euros. Aquest any la programació continua dirigint-se a un públic familiar i inclou els concerts de cinc formacions musicals. Totes les actuacions tindran un marcat caràcter pedagògic i adequat per a totes les edats.

Així, en la inauguració, la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia (JOSA) oferirà el conte concert La Flor de Molihuà, amb música de nova creació basada en els ritmes tradicionals xinesos i amb instruments com l’arpa de 21 cordes denominada Gu Zeng.

El programa es reprendrà el 18 de febrer amb l’actuació de la Coral Joia de Maig d’Anglesola, que seguirà l’11 de març la de la Big Band Aula de Músics de Tarragona. Per al dia 29 d’abril s’ha programat l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Cervera i el 3 de juny, la Banda Municipal de Música de Bellpuig. Sempre al Teatre Armengol a les 12.00 hores.

tracking