SEGRE

MÚSICA NOVETATS

El pianista David Pradas publica un nou disc inspirat en la maternitat

Un moment de l’espectacle ‘Umbilical. Música & Vida’.

Un moment de l’espectacle ‘Umbilical. Música & Vida’.BONA PREMSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pianista i compositor de Castellserà, David Pradas, materialitza el seu últim treball a Umbilical. Música & Vida, un disc que compta amb dotze temes i que s’inspira en el cicle de la vida, des del moment de la concepció fins al del naixement.

Les cançons, amb base de piano, sextet de corda i cor de veus femenines, intenta “fer partícip l’oient del sentiment íntim” que experimenten les dones al donar a llum. Amb aquest objectiu, el de ser un homenatge a la dona i atansar als homes l’experiència de la maternitat, les composicions incorporen sons quotidians extrets de la realitat, com ara el batec del cor d’un nadó, el seu primer plor o el líquid amniòtic.

Així mateix, Umbilical també disposa d’una performance en viu que consisteix en la projecció d’un conjunt d’imatges inspirades en la maternitat sobre un piano de grans dimensions, i especialment realitzada per a l’ocasió. Durant l’espectacle, Pradas interpreta les dotze peces del disc, mentre es van succeint les imatges creades per Slidemedia.

tracking