SEGRE

MÚSICA CONCERT

Jazz exquisit a Lleida de mans del Wallace Roney Quintet

Wallace Roney està considerat el músic que millor ha sabut interpretar Miles Davis.

Wallace Roney està considerat el músic que millor ha sabut interpretar Miles Davis.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els amants del jazz tenien ahir una cita ineludible amb el concert del Wallace Roney Quintet al Cafè del Teatre de l’Escorxador de mans del festival Jazz Tardor. El trompetista Wallace Roney està considerat el músic que millor ha sabut interpretar i fer evolucionar el llegat de Miles Davis.

El músic va estar acompanyat a l’escenari per Emilio Modeste, al saxo tenor; Oscar Williams, al piano; Curtis Lundy, al contrabaix, i Eric Allen, a la bateria.

El Jazz Tardor, el Festival de Jazz de Lleida, celebra aquest any l’edició número 24 i té lloc fins al 26 de novembre. El programa d’aquest any incorpora figures com el saxofonista Benny Golson, el trompetista Rick Margitza o el representant més important del swing actual, Ray Gelato, que ja va actuar el passat 4 de novembre.

El festival també té presents els diversos talents emergents de l’escena catalana i local, com és el cas del concert de divendres passat de la Big Band de Lleida, Five in Orbit i Afro Blue, entre altres propostes que fan de Catalunya un dels llocs on es fa el millor jazz de tot el continent europeu.

La majoria dels concerts tenen lloc a l’Escorxador, però també s’han previst a l’Auditori Enric Granados, la sala Línia i La Lira de Tremp.

tracking