SEGRE

FESTIVALS CURTMETRATGES

La mostra CurtÀneu atansa el cine a les zones rurals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La mostra de curtmetratges CurtÀneu torna aquest cap de setmana per segon any consecutiu a les Valls d’Àneu amb l’objectiu d’atansar el cine a les zones rurals allunyades de les grans sales. Des d’ahir i fins demà, es projectarà de forma gratuïta mig centenar de curtmetratges. La temàtica és molt diversa: ficció, animació, documentals, esportius o de natura. Ramon Alero, director del festival CurtÀneu, va destacar ahir dels curtmetratges que “són molt potents” i “arribats de diversos països i que s’han pogut veure en els millors festivals del món”.

La mostra compta amb la col·laboració de festivals importants com el Filmets Badalona Film Festival, el BCN Sports Film Festival, el festival Mostremp, el Festival de Menorca i el festival FICMA, Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient que es fa a Barcelona. També destaca la col·laboració amb Andorra Kids Film Festival, que ha preparat una sessió familiar que tindrà lloc demà, a les 12.00 hores.

Alero va explicar que en el futur els agradaria poder comptar amb més producció local. Per aquesta raó, ahir es va celebrar una sessió a l’escola La Closa i a l’institut SES Morelló d’Esterri d’Àneu, amb l’objectiu de fomentar el cine des de l’escola i l’institut. L’institut presenta en aquesta segona edició un curtmetratge de ficció.

tracking