SEGRE

MÚSICA INICIATIVES

El Dipòsit se submergeix en una experiència acústica

Amb una proposta del col·lectiu Free’t pel 225 aniversari

El Dipòsit va acollir ahir la proposta musical ‘Líquid Drones. Immersió sonora’, del col·lectiu Free’t.

El Dipòsit va acollir ahir la proposta musical ‘Líquid Drones. Immersió sonora’, del col·lectiu Free’t.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una experiència acústica única, amb una atípica formació pensada i dissenyada especialment per al Dipòsit del Pla de l’Aigua. Així van definir els músics del col·lectiu Free’t la proposta que van presentar ahir a la tarda en aquest equipament cultural de la ciutat i que va sorprendre els visitants en cada una de les tres sessions programades, “úniques, diferents i irrepetibles”. Gratuïtes, de tan sols vint minuts i per a un màxim de 30 persones. Sota el nom de Líquid Drones. Immersió sonora, Free’t va voler sumar-se al 225 aniversari del que va ser el primer dipòsit d’aigües de la ciutat amb un dron basat en material sonor que va anar modificant-se molt lentament. D’aquesta forma es va mimetitzar amb l’espai, tant amb els murs com amb les columnes i el sostre, i va submergir els oients en una autèntica experiència sonora que conclourà avui, també amb tres sessions entre les set i dos quarts de nou del vespre.

Amb motiu d’aquest 225 aniversari, el Dipòsit del Pla de l’Aigua acull fins al 28 de gener la instal·lació artística d’Elena Alonso Visita guiada (segon moviment), que forma part de la 10 Biennal Leandre Cristòfol i que consisteix en uns passamans que emboliquen els pilars. Al vestíbul s’exposa El projecte del dipòsit als arxius.

tracking