SEGRE

Lluís Homar, Drexler, Lolita i Dalma, a la nova temporada de Lleida

La Llotja, el Teatre de l'Escorxador i l'Auditori Enric Granados unifiquen la venda d'entrades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida ha presentat aquest dimecres la nova temporada escènica i musical per al Teatre de la Llotja, el Teatre de l'Escorxador i l'Auditori Enric Granados. En total seran 63 concerts i espectacles entre el gener i el juny, dels quals 29 tindran lloc a l'Auditori, 16 a l'Escorxador i 18 a la Llotja.

Aquesta nova programació compta amb produccions del Teatre Nacional de Catalunya, del Teatre Lliure, del Festival Temporada Alta, Bitó Produccions o de companyies de prestigi com ara La Perla 29, que porta 'Bodas de sangre'.

L’òpera torna a tenir protagonisme al Teatre de la Llotja, mentre que el Teatre de l’Escorxador acull una retransmissió en directe des del Gran Teatre del Liceu de Manon Lescaut, dins el programa Liceu a la Fresca, per tercer any consecutiu a Lleida.

Per la seva banda, l’Auditori acollirà grans formacions com l’Orquestra Simfònica del Vallès, Xavier Sabata & Vespres d’Arnadí o l’OBC, així com el cicle de concerts amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida.

D'entre els noms propis, destaquen Ara Malikian, Sergio Dalma, Jorge Drexler, Los Vivancos, Justo Molinero, Lolita, Lluís Homar, Vicky Peña, Clara Segura, Nora Navas, Joel Joan o Àngel Llàcer.

Clica a la imatge per veure tota la programació

Com a novetat, aquesta temporada s'unifica el sistema de ticketing o venda creuada, que permetrà que en qualsevol dels equipaments es pugui comprar l’entrada per a qualsevol espectacle de LaTemporada, ja sigui al Teatre de la Llotja, al Teatre de l’Escorxador (Espai 3 i Cafè del Teatre) o a l’Auditori Enric Granados.

La presentació ha comptat amb la presència del tinent d'alcalde Rafael Peris; la regidora de Cultura, Montse Parra; el director de les Arts Escèniques Municipals, Llorenç Corbella, i la directora de l'Auditori Enric Granados, Purificació Terrado.

L'acte de presentació de la nova temporada escènica ha tingut lloc a La Llotja

Lluís Homar, Jorge Drexler i Sergio Dalma, a la nova temporada de LleidaRamon Gabriel

tracking