SEGRE

TEATRE PROGRAMACIÓ

Madaula i Blaumut, al cicle d'hivern del Teatre de Balaguer

A partir d’avui posen a la venda l’abonament especial per 50 €

L’alcalde Jordi Ignasi Vidal i el regidor de Cultura de Balaguer, Joan Biscarri.

L’alcalde Jordi Ignasi Vidal i el regidor de Cultura de Balaguer, Joan Biscarri.AJUNTAMENT DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Municipal de Balaguer escalfa motors per a la nova edició del cicle Hivern 2018, que comença dimarts que ve amb un concert de l’Orfeó Balaguerí i comptarà amb espectacles com Paradise, una comèdia amb algunes de les joves promeses de la sèrie Merlí de TV3; Adossats, l’últim treball de Ramon Madaula; i l’actuació del grup català Blaumut.

I és que des d’avui es posen a la venda a l’Oficina de Turisme del municipi els abonaments especials del cicle, que per un preu d’entre 46 i 50 euros inclourà les obres Paradise (21 de gener), La Calavera de Connemara (11 de febrer) i Adossats (15 de març).

Per 10 euros més, els espectadors també podran incorporar a aquesta llista l’espectacle de varietats Rhümia o el concert de música pop de Blaumunt, que el dissabte 7 d’abril farà un repàs d’algunes de les seues cançons més populars i presentarà l’últim treball, Equilibri.

Per complementar la programació del cicle Hivern 2018 i atansar les arts escèniques als més petits, el teatre inclou Les supertietes de la companyia Les Bianchis, que arribarà als escenaris de la capital de la Noguera el diumenge dia 4 de març.

Aquesta obra guanyadora del premi del públic de la Mostra d’Igualada de Teatre Infantil i Juvenil està basada en el llibre Contes infantils contra tot pronòstic d’Empar Moliner i narra la història de Queralt, una investigadora peculiar que demana ajuda a les amigues quan s’assabenta que serà tieta.

tracking