SEGRE

LITERATURA GUARDONS

Sallent premia un poemari de Jaume Invernon, de Ponts

Nit de Santa Llúcia a la localitat del Bages

Jaume Invernon, amb el poeta Jordi Pàmias, membre del jurat.

Jaume Invernon, amb el poeta Jordi Pàmias, membre del jurat.MONTSERRAT FORNELLS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El poeta de Ponts Jaume Invernon i Forn va ser un dels protagonistes dissabte en l’última edició de la Nit Literària de Santa Llúcia de Sallent, al Bages, a l’emportar-se un dels guardons de la vetllada. Invernon va rebre el XXIV Premi de Poesia Josep Fàbregas i Capell-Vila de Sallent, per un poemari titulat Pors. El premi consisteix en la publicació de l’obra.

El jurat d’aquest guardó va destacar que l’obra guanyadora va ser votada per unanimitat per tots els membres, un fet que no s’havia donat mai anteriorment en les vint-i-quatre edicions del certamen, la qual cosa va concedir al poemari de l’escriptor lleidatà un valor afegit, a més de la bellesa i qualitat dels poemes.

Entre els membres del jurat, destacava la presència del poeta lleidatà de Guissona Jordi Pàmias, a més de Climent Forner, Montserrat Altarriba, Eduard Miró i la guanyadora de l’edició anterior, Glòria Calafell.

La gala literària va ser amenitzada pel grup musical Il·lúria i al final d’aquesta el poeta guardonat va recitar una selecció dels poemes de l’obra premiada.

tracking