SEGRE

MÚSICA PROPOSTES

La cultura 'underground' de Lleida

Hypnotes és un grup de música electrònica que crea les seues pròpies peces amb fragments d’altres cançons || Júlia Latorre s’estrena en la direcció audiovisual amb un videoclip de la formació

Júlia Latorre.

Júlia Latorre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida està farcida de talent i moltes vegades s’amaga en joves promeses que dediquen part del seu temps a la cultura underground, la màxima expressió d’un art que s’escapa de qualsevol estàndard. En aquesta categoria es trobaria Hypnotes, un grup de música electrònica format pels lleidatans de nom artístic Meister, J. Trama i Samurai#7. Tots ells pertanyen al col·lectiu de beatmakers, compositors de bases instrumentals que beuen de diversos estils musicals.

Última Oportunidad - Hypnotes (RE_EDITED) from Júlia Latorre on Vimeo.

“El nostre treball està a mig camí entre un productor i un compositor musical”, explica Meister, que compagina aquest passatemps amb la seua feina com a DJ i tècnic de so.

“Sempre hem tingut una inquietud per la música hip-hop i des de fa quatre o cinc anys componem una espècie de mosaics rítmics: agafem alguns sons d’altres cançons i, juntament amb els que creem a l’ordinador, fem les nostres pròpies obres”, afirma aquest jove llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UdL.

Com a projecte de futur pretenen donar a conèixer el seu treball en forma de vinil, un disc amb “un so singular” del qual extreuen la majoria de ritmes. “De moment col·laborem i intercanviem cançons amb altres beatmakers però, per falta de disponibilitat, no ha passat de ser un simple passatemps”.

Un vídeo amb banda sonora de Hypnotes “per amor a l’art” Júlia Latorre està graduada en Comunicació Audiovisual i en la cançó Última oportunitat de Hypnotes va veure la banda sonora d’“un dels meus projectes personals més importants”. Així, valent-se de l’ajuda dels seus companys de carrera, aquesta lleidatana es va posar al capdavant d’un videoclip que “reuneix imatges i referents guardats durant molts anys al calaix de la imaginació” i que, com subratlla, va nàixer sense ànim de lucre, només per amor a l’art.

tracking