SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES OFERTA

Pack teatral familiar a Lleida

Entrades al 50% per a les obres de La Baldufa, Zum Zum, Teatre al Detall i La Pera Llimonera || Funcions a l’Escorxador i al Teatre Julieta Agustí

La Baldufa estrenarà el 20 i 21 de gener ‘Mon pare és un ogre’.

La Baldufa estrenarà el 20 i 21 de gener ‘Mon pare és un ogre’.DAVID DEL VAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova política de preus, descomptes i abonaments de la temporada estable d’arts escèniques i música de Lleida per a aquest 2018 inclou un destacat pack de quatre representacions dirigides al públic familiar, l’adquisició del qual representa un estalvi del 50 per cent. Aquest abonament familiar arrancarà el 20 i 21 de gener al Teatre de l’Escorxador amb el nou espectacle de la companyia lleidatana La Baldufa, Mon pare és un ogre, un muntatge sobre el bé i el mal, sobre la maldat dels bons i la bondat dels dolents, el càstig, la culpa, la solidaritat i la justícia. Una altra companyia local, Zum Zum Teatre, protagonitzarà una obra per als més petits, una versió del clàssic La gallina dels ous d’or, el dia 3 de febrer a l’Espai 3-Teatre Julieta Agustí.

El pack familiar tornarà al Teatre de l’Escorxador el 3 de març amb el nou espectacle de la companyia barcelonina Teatre al Detall, La nena dels pardals, un muntatge poètic sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Finalment, de nou al Teatre Municipal Julieta Agustí, el 10 de març podrà veure’s Plors de cocodril, de la veterana companyia barcelonina La Pera Llimonera. Es tracta d’una obra per a nens a partir de 3 anys protagonitzada per un electricista que entra a l’estança a les fosques dels “cocodrils”, els nadons d’una guarderia infantil. L’entrada per a cada una de les 4 funcions costa 10 euros, i el pack per a les quatre, només 20.

Preveuen una desena de representacions per a escolars La programació teatral de la Paeria ha previst una desena de funcions per a escolars de Lleida dels espectacles familiars. Així, a l’Escorxador La Baldufa oferirà el 18 i 19 de gener Mon pare és un ogre, i Teatre al Detall farà el mateix el 23 i 26 de febrer amb La nena dels pardals. Per la seua part, Zum Zum Teatre oferirà funcions escolars l’1, 2 i 5 de febrer al Teatre Julieta Agustí, així com La Pera Llimonera amb els seus Plors de cocodril els dies 7, 8 i 9 de març. A més, La Joven Compañía presentarà La edad de la ira als escolars a la Llotja el dia 15 de gener.

tracking