SEGRE

LLIBRES ESTRENES

La novel·la negra protagonitza la pròxima temporada literària

Camilla Läckberg i Mary Higgins, entre les novetats del 2018

Margaret Atwood.

Margaret Atwood.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Camilla Läckberg, Mary Higgins Clark, Margaret Atwood i Antonio Muñoz Molina són alguns dels noms propis de la pròxima temporada literària, que sobretot incorpora novetats a la novel·la negra.

A Negro como el mar, la nord-americana Mary Higgins Clark reprèn les seues històries de misteris, que en aquesta ocasió tindran com a escenari un creuer de luxe.

Seguint amb el gènere negre, Camilla Läckberg posarà el colofó a la saga de llibres de Los crímenes de Fjällbacka amb l’estrena de La Bruja, que des de fa mesos arrasa a les llibreries de Suècia.

El jaenès Antonio Muñoz Molina publicarà Un andar solitario entre la gente, que reconstrueix els passos dels grans caminants urbans de la literatura i que han volgut explicar l’època que els ha tocat viure.

Una altra de les novetats d’aquest 2018 que és a tocar vindrà de la mà de la canadenca Margaret Atwood, que reinterpretarà un clàssic de Shakespeare amb la seua última novel·la, La tempestad.Tanmateix, les primeres obres a publicar-se seran El legado de los espías, amb la qual John le Carré reprèn la trama d’El espía que surgió del frío i El topo, ara amb els espies Leamas, Prideaux, George Smiley o Peter Guillam investigats per una generació sense memòria de la Guerra Freda ni paciència. També destaca La mujer del pelo rojo, del premi Nobel de literatura Orhan Pamuk, una història d’amor i parricidi editada per la casa anglesa Random House i que barreja trames d’intriga, faula i tragèdia de manera enginyosa.

tracking