SEGRE

COMUNICACIÓ

La revista Tiempo s'acomiada, després de 36 anys, amb un "Hasta siempre"

A més, dilluns vinent arribarà als quioscos també un número especial de la revista Interviu, l’últim

La revista Tiempo s'acomiada, després de 36 anys, amb un

La revista Tiempo s'acomiada, després de 36 anys, amb un "Hasta siempre"TIEMPO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de 36 anys als quioscos, la revista Tiempo finalitzarà demà la seua etapa editorial amb un número especial en el qual es reuneixen les seues exclusives més destacades i textos de tots els seus directors.

El número estarà presidit per una portada negra en la qual es llegirà "Hasta siempre" i en ell apareixeran les entrevistes realitzades al príncep Felip i a la reina Sofia, així com "una recopilació de temes històrics importants" de la publicació, informen Efe fonts del Grup Zeta.

A més, dilluns vinent arribarà als quioscos també un número especial de la revista Interviu, l’últim, en el qual els seus diferents directors i els redactors reflexionaran sobre l’etapa de la publicació.

El passat 8 de gener, el Grup Zeta anunciava que deixaria de publicar les seues revistes setmanals d’informació general Interviu i Temps per la "impossibilitat de continuar sostenint durant més temps les importants pèrdues generades per ambdues publicacions en els últims anys".

En un comunicat, explicava que les pèrdues "contínues" d’ambdues revistes van ascendir en els últims cinc anys a 7 milions d’euros i la caiguda en la difusió ordinària es va situar entorn del 65 % en aquell temps i en un 80 % en l’última dècada.

El grup editorial va justificar que la seua decisió era "conseqüència del vertiginós descens en la difusió i en els ingressos de publicitat que han patit de manera intensa i creixent".

La crisi econòmica, el canvi de model de negoci i les mateixes tendències de consum de continguts que s’han produït al sector han afectat "greument" tots els mitjans impresos i de manera especial a Interviu i Temps, indicava Zeta.

tracking