SEGRE

Concurs de relats breus de terror a Esterri d'Àneu

SEGRE publicarà els textos guanyadors de les diferents categories i el web del diari també inclourà obres que decideixi el jurat

Cartell del concurs de relats breus de terror d'Esterri d'Àneu

Concurs de relats breus de terror a Esterri d'Àneu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Esterri d’Àneu, al Pallars Sobirà, ha convocat un singular concurs de relats breus de terror amb l’objectiu de promoure la llengua i la literatura catalanes i el gènere del relat curt entre la població, i respon d’aquesta manera a una iniciativa sorgida des de la biblioteca pública i l’Institut Morelló d’aquesta localitat aneuenca.

El termini de presentació de les obres es tancarà el dia 16 de març, en les tres categories en què s’ha dividit el concurs: infantil (de 12 a 14 anys inclosos), juvenil (dels 15 als 17 inclosos) i adults (a partir de 18 anys). Cada concursant hi podrà presentar un únic relat inèdit, en català i amb una extensió màxima de 5.000 caràcters.

Publicació al diari i al web de segre

El Grup SEGRE col·laborarà en aquesta iniciativa literària amb la publicació al diari dels dos millors relats de cada categoria, segons la puntuació del jurat. A més, la resta de textos que consideri el jurat podran llegir-se també al web de SEGRE. Qualsevol dels premis podrà declarar-se desert i també podran concedir-se accèssits. El jurat estarà format per Juan Cal, director executiu de SEGRE; Oriol Riart Arnalot, coordinador de la Setmana de la Lectura d’Esterri d’Àneu; Cristina Molino, professora de literatura de l’Institut Morelló d’Esterri, i Raquel Picolo, professora d’escriptura creativa i comunicació escrita. A més, un dels textos serà triat també pels usuaris del Facebook de la biblioteca.

Aquest concurs de relats breus està integrat en el marc de la tercera edició de la Setmana de la Lectura d’Esterri d’Àneu, que se celebrarà entre els dies 23 de febrer i 3 de març. Durant aquest període, la capital aneuenca acollirà activitats de promoció de la lectura per a totes les edats, des de sessions de contacontes per als més petits fins a un taller d’escriptura literària per a adults a càrrec de Raquel Picolo. Els relats per al concurs podran presentar-se físicament en un sobre o bé a través de l’adreça de correu electrònic ajuntament@esterrianeu.cat.

tracking