SEGRE

LLEURE ESPECTACLES

El ‘Circo Sobre Agua’ arriba a Lleida

El xou converteix una pista en una piscina amb 24.000 litres d’aigua en un circuit tancat || Més de 40 artistes protagonitzaran l’espectacle, que s’escenificarà fins a set cops

Durant l’actuació, fonts i plataformes ballen al compàs de la música i les veus en directe.

Durant l’actuació, fonts i plataformes ballen al compàs de la música i les veus en directe.CIRCO ALEGRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia circense Circo Alegría estrena avui a Lleida Circo Sobre Agua, una actuació que converteix una pista de circ en una piscina amb 24.000 litres d’aigua en un circuit tancat. L’espectacle, que tindrà lloc avui a les 19.00 hores a la carpa climatitzada instal·lada a la Copa d’Or, compta amb un elenc de quaranta artistes que prometen sorprendre el públic amb els seus complicats números de risc.

Amb un preu des de 8 euros, Circo Sobre Agua narra la història del naufragi d’un vaixell pirata que va tenir lloc a finals del segle XVIII en aigües internacionals, cosa que deixa els tripulants enmig del mar i sense cap protecció. El xou compta amb un treball de producció de catorze mesos que suposa un nou repte per al món de les arts escèniques. “Des que vaig concebre aquest xou volia que fos com un somni”, explica Dicky Faggioni, directora artística de la companyia circense, que afegeix que “ho hem fet pensant en la diversió dels més petits de la casa”. Per això, la fantasia està present en tota l’actuació i es materialitza amb “plataformes que apareixen i desapareixen i artistes que se submergeixen en aquaris amb els seus brillants vestuaris”.

I és que durant les dos hores que dura l’espectacle, els artistes s’arriben a canviar de roba dos-centes vegades per, entre d’altres, sorprendre el públic amb acrobàcies aèries i sorprenents coreografies i cantar en directe mentre les fonts d’aigua ballen al compàs de la música. L’espectacle es podrà disfrutar en dos actuacions durant aquesta setmana: des de demà fins diumenge i des del dijous 8 fins diumenge 17.

tracking