SEGRE

FIRES 21A FIRA DEL VEHICLE D?OCASIÓ DE LLEIDA

Lleida Ocasió tanca amb 15.000 visitants i 150 cotxes venuts

Satisfacció dels expositors, que esperen més vendes en els pròxims dies

Imatge d'arxiu de visitants davant de turismes en una fira de vehicles d'ocasió a Lleida.

Imatge d'arxiu de visitants davant de turismes en una fira de vehicles d'ocasió a Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida Ocasió, la fira dedicada als vehicles d’ocasió, va tancar ahir la 21a edició després de rebre uns 15.000 visitants i amb la previsió d’assolir els 150 automòbils venuts. Així ho va explicar el director de la Fira de Lleida, Oriol Oró, que va destacar la satisfacció dels expositors al constatar “nombrosos contactes per tancar noves operacions en els pròxims dies”. El certamen ha acollit vint-i-nou expositors (un 16 per cent més que l’any passat) en un recinte firal de 5.960 metres quadrats en els quals van posar 550 vehicles a la venda, entre turismes, vehicles industrials, totterrenys i autocaravanes.

De la majoria de les empreses participants, el 71 per cent procedia de Lleida ciutat, i la resta hi van anar des d’altres municipis de les comarques lleidatanes. Segons Fira de Lleida, tots els expositors s’han mostrat “satisfets o molt satisfets” amb el desenvolupament d’aquesta fira i el 70% ha manifestat la intenció de repetir a la pròxima edició.

Pel que fa al nombre de visitants, similar al de l’any passat, procedia majoritàriament de Lleida i d’Aragó. “L’àrea d’influència del certamen és d’uns 150 quilòmetres al voltant”, va apuntar el director de la fira, i va assenyalar que, d’acord amb les enquestes entre el públic, “el 44,2 per cent dels visitants venen a la fira amb intenció de comprar”. Entre aquest sector del públic, va precisar, “el 45 per cent busca un vehicle amb un pressupost superior a 15.000 euros, mentre que la resta compta amb un pressupost inferior a aquesta xifra”. Així mateix, va apuntar que una mica més de la meitat, un 51,1 per cent, s’interessa pels vehicles de segona mà, mentre que el 48,9 per cent busquen el seu nou vehicle entre les unitats de gerència o quilòmetre zero. S’ha de recordar que tots els vehicles havien estat revisats i tenien garantia.

Davant de les xifres de vendes i visitants i els resultats de les enquestes, Oró va concloure que el balanç d’aquesta edició de Fira Ocasió ha estat “molt satisfactori” i va qualificar el recompte de compravendes com “tot un èxit”. Per a la Fira de Lleida, el certamen “reafirma la seua posició de referent del sector a Lleida”.

tracking