SEGRE

MÚSICA FESTIVALS

Txarango, Macaco i Els Catarres, caps de cartell del Canet Rock

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Macaco, La Raíz, Els Catarres, Els Amics de les Arts i Txarango seran alguns dels noms propis del festival Canet Rock de Barcelona, que arribarà a la cinquena edició el pròxim 7 de juliol al Pla d’en Sala de Canet de Mar. Així ho va anunciar ahir l’organització del certamen, que també va destacar el debut de bandes emergents com Sense Sal i Pupil·les durant les “dotze hores d’activitat musical ininterrompuda”.

Entre les actuacions d’aquest any destaca la del solista Macaco, que interpretarà per primera vegada les cançons del proper disc. Per la seua part, els valencians La Raíz oferiran un dels concerts més importants de la seua carrera musical abans d’acomiadar-se definitivament dels escenaris.

El Canet Rock 2018 ha apostat per una nova proposta que combina la música i el ball en directe, que arriba de la mà de Brodas Bros, una companyia de dansa i cultura urbana, i la banda de funk i soul La Soul Machine. Així mateix, el festival a l’aire lliure millorarà les infraestructures amb l’obertura de més passarel·les d’entrada i més personal de control, que permetran obtenir una millor gestió de les cues (a l’anterior edició s’hi van registrar 22.000 assistents). Les entrades són a la venda a la pàgina web del Canet Rock i oscil·len entre els 30 i 35 euros.

tracking