SEGRE

MÚSICA CONCERT

A la venda dilluns les entrades de 'Carmina Burana' a la Llotja

Producció simfònica de l’Orfeó i la Julià Carbonell el 25 de març

L’Orquestra Julià Carbonell, amb Alfons Reverté a la batuta, el mes passat a l’Auditori de Lleida.

L’Orquestra Julià Carbonell, amb Alfons Reverté a la batuta, el mes passat a l’Auditori de Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les taquilles i el web de la Llotja de Lleida posaran a la venda a partir de dilluns les entrades anticipades per disfrutar de la cantata escènica Carmina Burana el proper 25 de març, una superproducció simfònica de l’Orfeó Lleidatà i l’Orquestra Julià Carbonell (OCJ) que posarà el colofó als actes del 75 aniversari de la fundació pública cultural de la Diputació de Lleida.

Com ja va avançar SEGRE, l’espectacle reunirà a l’escenari de la Llotja prop d’un centenar de músics de la formació orquestral, dirigida per Alfons Reverté, i uns 140 cantaires del Cor de Minyons, el Cor Jove i la Coral adulta de l’Orfeó Lleidatà.

La posada en escena d’aquesta popular cantata composta entre el 1935 i el 1936 pel compositor alemany Carl Orff sobre textos medievals comptarà també amb les veus solistes de la soprano Minerva Moliner, el contratenor Jordi Domènech i el baríton Lluís Sintes. Les localitats anticipades, amb preus de 18, 20 i 25 euros, estaran disponibles a partir de dilluns a les taquilles del teatre i a través del web teatredelallotja.cat. En principi també està prevista una sessió de l’espectacle el dia anterior, el dissabte 24 de març, de caràcter institucional. La clausura dels actes del 75 aniversari de l’IEI, que van arrancar el març de l’any passat amb la reobertura de la històrica biblioteca hemeroteca de la institució després de mesos tancada per les reformes a l’edifici, també celebrarà els seixanta anys de la creació de les corals infantils de l’Orfeó i els quinze de l’OJC

.

tracking