SEGRE

INICIATIVES POLÍTICA CULTURAL

Activitats a Tàrrega per promoure el cine entre els més petits

Més de 120 persones gaudeixen en projeccions i animació

Les projeccions de pel·lícules es van combinar amb activitats d’animació.

Les projeccions de pel·lícules es van combinar amb activitats d’animació.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins a 120 persones, la gran majoria nens acompanyats dels seus familiars, van assistir ahir al matí als Cinemes Majèstic de Tàrrega per disfrutar de la segona edició de la iniciativa Un dia de festa, impulsada per la distribuïdora catalana Pack Màgic en col·laboració amb la companyia teatral de Lleida Xip Xap i Alla Kinda, empresa dedicada a la creació i il·lustració d’animació. Pere Aumedes, de Circuit Urgellenc, va destacar que “es tracta d’una activitat lúdica i interactiva que busca fomentar l’assistència al cine per part dels més petits, fet que ajuda a crear hàbit”.

Els assistents van participar durant tot el matí en diferents activitats com la projecció de quatre pel·lícules combinada amb música, màgia, titelles i jocs.

En concret, aquest any els films proposats van ser: El diari de la Florentina, L’hivern al Regne d’Escampeta, La cançó del pare Os del Bosc de Haquivaqui (doblada al lleidatà per Pastorets Rock) i Tigres enfilats. Es tracta de pel·lícules en català especialment programades per a nens a partir de 3 anys. Les sales també s’havien decorat amb personatges dels films projectats. L’entrada tenia un preu popular de quatre euros.

A les comarques lleidatanes, la iniciativa Un dia de festa ja es va estrenar al teatre La Lira de Tremp la setmana passada i després de passar per les sales de la capital de l’Urgell està previst que arribi també al cine JCA Cinemes Alpicat el proper 11 de març.

tracking