SEGRE

TELEVISIó

Netflix prepara un documental dels atemptats del 13-N a Paris

L’atac va acabar amb la vida de 130 persones

Julian Dorio, batería del grupo estadounidense de rock Eagles of Death Metal, la banda que sonaba en la sala Bataclan cuando tres terroristas suicidas irrumpieron y mataron a 89 personas, rinde homenaje a las víctimas frente al simbólico local en la capital gala.

Netflix prepara un documental dels atemptats del 13-N a ParisEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix, la plataforma nord-americana de pel·lícules online, llançarà aquest any un documental sobre els atemptats gihadistes de París, que van acabar amb la vida de 130 persones i van deixar 413 ferits.

Els germans francesos Jules i Gédéon Naudet, autors de la pel·lícula "9/11", que va reviure el treball dels bombers en l’atac al World Trade Center de Nova York, seran els directors d’aquest film, que estarà disponible a mitjans d’any, informa avui el diari "Le Figaro".

Dividit en tres episodis, el documental constarà d’uns 40 testimonis de supervivents dels atemptats contra l’Estadi de França de Saint Denis, les terrasses de diversos bars i restaurants de París i la sala de concerts Bataclan de la capital francesa, objectius, d’un comando gihadista del grup Estat Islàmic (EI).

Els Naudet, residents a Nova York i coneguts per diversos reportatges de llarg format sobre política nord-americana, han entrevistat també diversos alts dirigents, com l’alcaldessa de París, Anne Hidalgo, o François Hollande, president de França durant els tirotejos.

"13 de novembre: Fluctuat Nec Mergitur" serà el títol d’aquest treball.

tracking