SEGRE

CINEMA

'Star Wars' estrenarà la seua nova pel·lícula, 'Solo', al Festival de Cannes

L’estrena comercial està prevista per al 25 de maig

'Star Wars' estrenarà la seua nova pel·lícula, 'Solo', al Festival de Cannes

'Star Wars' estrenarà la seua nova pel·lícula, 'Solo', al Festival de CannesEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Solo', la nova pel·lícula de l’univers d’'Star Wars' que se centra en la joventut del carismàtic personatge de Han Solo, celebrarà la seua estrena mundial al Festival de Cannes fora de la competició oficial, va informar aquest divendres elmitjà especialitzat Deadline.

L’estrena comercial de "Solo: A Star Wars Story" està previst per al 25 de maig, però avui es va conèixer que el 15 d’aquell mateix mes es mostrarà a Cannes per primera vegada.

No es tracta de la primera vegada que la saga galàctica ideada per George Lucas desembarca al festival francès, ja que tant "Star Wars: Episode II - Attack of the Clones" (2002) com a "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) es van exhibir a Cannes.

Alden Ehrenreich s’encarrega en aquesta nova pel·lícula de donar vida al rol que va fer famós Harrison Ford a les cintes originals d’"Star Wars", i hi estarà acompanyat en el repartiment per Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge i Paul Bettany.

"Solo", situada en un temps anterior a "Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977)" compta amb un guió escrit per Lawrence Kasdan i el seu fill Jon.

La producció de "Solo" ha estat envoltada de problemes i controvèrsia després que al juny els directors Phil Lord i Christoper Miller fossin acomiadats per Lucasfilm a meitat de rodatge a causa de diferències creatives.

Ron Howard, guanyador de l’Òscar a la millor pel·lícula i al millor director per "A Beautiful Mind" (2001), va prendre llavors les regnes d’aquest llargmetratge que serà el segon derivat de la trama central de la saga després de "Rogue One: A Star Wars Story", que es va estrenar el 2016 amb el protagonisme de Felicity Jones i el mexicà Diego Luna.

L’última cinta d’"Star Wars" que va arribar als cinemes va ser  "Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi", que des del desembre passat ha recaptat més d’1.332,6 milions de dòlars per convertir-se en la pel·lícula més taquillera a tot el món de les que es van estrenar el 2017.

tracking