SEGRE

CINEMA

Eduardo Noriega, Premi d'Honor de la 24a Mostra de cinema llatinoamericà de Catalunya

L’actor recollirà el premi durant la cerimònia d'inauguració del certamen el divendres 20 d’abril al Teatre de la Llotja de Lleida

Eduardo Noriega, Premi d'Honor de la 24a Mostra de cinema llatinoamericà de Catalunya

Eduardo Noriega, Premi d'Honor de la 24a Mostra de cinema llatinoamericà de CatalunyaWikipèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’actor Eduardo Noriega recollirà el Premi d’Honor de la 24a edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que se celebra del 20 al 27 d’abril a Lleida, organitzada per l’Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida. El premi es lliurarà durant la inauguració del certamen al Teatre de la Llotja de Lleida, el divendres 20 d’abril. En la inauguració també es concedirà el Premi Jordi Dauder a la creativitat en el cinema català, que enguany guardona a la cineasta i actriu Sílvia Munt, el Premi Ángel Fernández-Santos, que en aquesta edició reconeix a Gerardo Sánchez, director del programa de La 2 Días de cine, i per primera vegada, el Premi Talent Llatinoamericà, que distingeix a professionals llatinoamericans que treballen en la indústria del cinema, al compositor de bandes sonores argentí, Osvaldo Montes.

La Mostra reconeix amb aquest guardó la trajectòria d’Eduardo Noriega en el cinema espanyol on ha destacat en films dels seus inicis com Tesis o Abre los ojos i d’altres més recents, com l’exitosa Perfectos desconocidos. Així com el seu recorregut més enllà de les nostres fronteres en el cinema llatinoamericà en pel·lícules com l’argentina Plata quemada i la coproducció argentina-espanyola El método. 

tracking