SEGRE

LLIBRES PRESENTACIÓ

Gaspar Hernàndez: "Les dones tenen un món interior més ric"

Nova novel·la de Gaspar Hernàndez

Gaspar Hernàndez, amb la nova novel·la a la llibreria Caselles.

Gaspar Hernàndez, amb la nova novel·la a la llibreria Caselles.LLEONARD DELSHAMS

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’escriptor, crític literari i periodista Gaspar Hernàndez va presentar ahir a la llibreria Caselles de Lleida una nova novel·la, La dona que no sabia plorar (Columna), una història en la qual posa de manifest “com moltes dones, per destacar sobretot en àmbits de poder, adopten valors masculins fruit de la societat patriarcal, i arraconen així valors típicament femenins com la compassió, l’empatia o la cura de l’altre”. La falta de feminitat és un dels eixos d’aquesta novel·la protagonitzada per una sexòloga i un jove periodista becari en un diari que es converteix en el seu amant i que acaba descobrint una dona que ha estat capaç de bloquejar les emocions.

Hernàndez, guanyador l’any 2009 del Premi Josep Pla amb El silenci i presentador en l’actualitat del programa L’ofici de viure a Catalunya Ràdio, va reconèixer que “m’interessa més la psicologia femenina que la masculina”.

En aquest sentit, va assegurar que “són més interessants els personatges femenins; els homes de vegades són més avorrits, només parlen de futbol i política, les dones en canvi tenen un món interior més ric”.

tracking