SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Els Catarres i Roba Estesa, a la festa major de Tàrrega

Presentaran els seus nous treballs els dies 12 i 13 de maig

Els integrants del grup Els Catarres, que tocaran a Tàrrega al maig, en una imatge promocional.

Els integrants del grup Els Catarres, que tocaran a Tàrrega al maig, en una imatge promocional.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els protagonistes musicals de la festa major de Tàrrega, que se celebrarà entre els dies 10 i 14 de maig vinents, seran els grups catalans Els Catarres i Roba Estesa, tant un com l’altre presentant les seues recents novetats discogràfiques.

Així, els primers atansaran a la capital de l’Urgell les cançons del seu darrer treball, Tots els meus principis (Música Global, 2018), el dissabte 12 de maig a la plaça de les Nacions sense Estat, una vegada acabat l’espectacle de cultura popular La Nit del Tararot. Amb aquest cinquè àlbum, els intèrprets de la popular cançó Jenifer, que els va donar a conèixer l’estiu del 2011, revaliden el seu model d’èxit basat en cançons vitalistes i un directe festiu. Per la seua part, les set integrants tarragonines del grup Roba Estesa oferiran al públic Desglaç (Coopula Records, 2018), el seu tercer àlbum, que com és habitual en elles és ple de cançons reivindicatives a favor de l’empoderament femení. Aquest concert, previst per al dia 13 a la plaça dels Àlbers, s’emmarca també dins del cicle Tàrrega Sona 2018. A més, durant la vetllada es presentarà el cartell de la 21 edició del Festival Paupaterres.

Així mateix, la programació musical de les festes pensada per al públic jove comptarà amb els concerts de grups locals com La Terrasseta de Preixens, The Targarians i Diga’ls-hi Inquiets. Pel que fa a altres gèneres musicals, també podran escoltar-se formacions com la Cobla Tàrrega, l’Orfeó Nova Tàrrega i la Coral Ramon Carnicer.

tracking