SEGRE

Esperanza Porta: «L'estic vivint amb molta emoció i agraïment»

Esperanza Porta: «L'estic vivint amb molta emoció i agraïment»

Esperanza Porta: «L'estic vivint amb molta emoció i agraïment»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com està vivint el seu primer Sant Jordi com a escriptora? L’estic vivint amb molta emoció i també amb molt agraïment cap a tota la gent que ha acollit tan bé el meu llibre.

Quines sensacions li produeix que els lectors li demanin que firmi el seu llibre? Humilment faig el que puc, és molt bonic, sobretot perquè permet sentir la proximitat de la gent. I això que es tracta d’un llibre molt directe i molt personal.

A què es refereix? Que és un llibre que no vaig escriure perquè fos publicat, sinó per a mi i els meus. Era com una espècie de diari en el qual narrava les meues vivències i sensacions durant el viatge que vaig fer a l’Índia l’any 2008. Encara vaig poder conèixer Vicenç Ferrer i va ser molt emotiu.

Què li va fer canviar d’opinió per publicar-lo? Que els que el van llegir m’aconsellaven que el publiqués. Després, quan se’l van mirar els professionals de l’editorial Milenio, també es van mostrar convençuts que era material per publicar. Així que em van convèncer i em vaig decidir.

Ja que som a Sant Jordi, m’agradaria que, per acabar, recomanés un llibre. Esta noche la libertad, de Dominique Lapierre i Larry Collins.

tracking