SEGRE

LLEURE CELEBRACIONS

La cultura popular, la gastronomia i la música centren la festa major de Tàrrega

El programa presenta més de 50 actes del 10 al 14 de maig.

El programa presenta més de 50 actes del 10 al 14 de maig.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cultura popular, la gastronomia i la música centren la programació de la festa major de Tàrrega, que oferirà més de mig centenar de propostes per a tots els públics entre el 10 i el 14 de maig.

L’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, va destacar “l’alta participació i dedicació de les entitats locals”. En aquest sentit, l’edil de Cultura, Raül Palacios, va posar de relleu la “identitat pròpia” de la festa major amb activitats úniques com l’Eixida, la Nit del Tararot, el Corre-tossino o Firacóc.

En l’apartat musical els plats forts seran Els Catarres (dissabte) i Roba Estesa (diumenge), que presentaran els seus nous treballs discogràfics (com ja va informar SEGRE). El programa de les festes compta per tercer any amb l’empresa Borges com a patrocinador oficial, que oferirà també un berenar popular per a 1.500 persones dissabte al Pati. La festa major començarà dijous amb el pregó oficial a càrrec de la diputada i exdirectora de l’IEI, Montserrat Macià, i l’inici de la segona edició de la ruta de tapes en la qual participen una trentena d’establiments.

tracking