SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Mollerussa torna a ser Mon Amour

Primer festival per celebrar l’arribada de l’estiu amb Macaco, Marky Ramone i Els Amics de les Arts || Serà al parc de la Serra els dies 22 i 23 de juny i s’hi espera unes cinc mil persones

La presentació del festival es va portar a terme, evidentment, al parc de la Serra de Mollerussa.

La presentació del festival es va portar a terme, evidentment, al parc de la Serra de Mollerussa.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Macaco, Marky Ramone, Els Amics de les Arts i Amparanoia són alguns dels músics que actuaran el 22 i 23 de juny al primer Mon Amour Mollerussa Summer Festival, que organitza Fira de Mollerussa al parc de la Serra, sota la producció de Subirós Representacions Artístiques. El cartell inclou fins a un total de setze grups musicals de diferents estils amb què la capital del Pla d’Urgell donarà la benvinguda a l’estiu, sense oblidar grups de proximitat com La Cosa Nostra o Fa1na.

les claus

  • Escenari principal. Divendres hi actuaran Koers, Marky Ramone, Macaco i Monka DJ; i dissabte, Els Amics de les Arts, Amparanoia, Boikot i DJ Sendo.
  • Carpa. Fa1na, Brams, Allioli i Lo Pardal Roquer pujaran a l’escenari divendres; i Cesk Freixas, Xeic! Sense Sal i La Cosa Nostra, dissabte.
  • Col·laboració amb SEGRE. Grup SEGRE patrocinarà aquest esdeveniment, al costat d’altres empreses com Sorea, Moritz i altres encara pendents de confirmar. També hi col·laboraran la Diputació, Ara Lleida i Segueix la Festa.
  • Preus. Hi haurà tres preus: el d’un dia, de 23 €, i l’abonament per als 2 dies, de 40. El tercer serà un abonament reduït de 35 € per a entitats col·laboradores amb el consistori o a través d’una oferta que es podrà trobar al programa de la festa major. Les entrades es podran adquirir a www.monamour.cat.
  • Servei de bus. El consistori habilitarà un bus amb trajectes des de la ciutat fins a la Serra.

És un festival a l’aire lliure que vol reunir prop de cinc mil persones, segons van explicar ahir l’alcalde, Marc Solsona, i el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, el promotor artístic Enric Subirós i Àlex Culleré, de la regidoria de Cultura. El primer edil va explicar que el certamen recupera el concepte Monamour que se celebrava per la Setmana Santa, amb una acampada i concerts a la Serra. El format, doncs, serà similar, encara que en un període de temps diferent, amb el curs escolar acabat. Es convertirà, doncs, en el primer de la temporada de concerts estivals i naix amb l’objectiu de consolidar-se al calendari firal. El promotor artístic Enric Subirós va destacar la qualitat del cartell de concerts, pensat per a un públic variat, amb artistes que van des de Dani Macaco, passant per l’internacional i exmembre de Ramones Marky Ramone fins al sabor local de Fa1na, sense oblidar grups de primera línia de Catalunya com Brams o Cesk Freixas, un cartell “de primera i amb uns preus molt assequibles”, va remarcar.

La Serra tindrà una zona d’acampada, així com servei de bar i restauració i pàrquing

El festival obrirà les portes divendres a les 6 de la tarda, quan el públic ja podrà instal·lar-se a la zona d’acampada. Hi haurà també una àrea d’aparcament de cotxes i una altra de bar i restauració. Els concerts es portaran a terme en dos escenaris diferenciats, el principal i la carpa, des de les 6 de la tarda fins a les 6 de la matinada. Serà, doncs, un “revulsiu per activar la moguda juvenil, cultural, musical i de lleure a la ciutat. Li feia falta un esdeveniment d’aquestes característiques”, va concloure l’alcalde.

tracking