SEGRE

ACTIVITATS PRESENTACIÓ

Concerts, cine, art i modelisme en el programa d'estiu del Castell del Remei

La Gastrovan, cada cap de setmana al Castell del Remei.

La Gastrovan, cada cap de setmana al Castell del Remei.CASTELL DEL REMEI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Música en viu, cine a l’aire lliure i modelisme naval són algunes de les activitats al Castell del Remei aquest estiu. Entorn de La Gastrovan, la food truck que s’instal·la cada cap de setmana a la terrassa de l’Estany del Molí, s’organitzen sessions de jazz, actuacions d’intèrprets o DJ i tallers infantils a l’hora del vermut o a la tarda, a banda de la revetlla de Sant Joan. Aquest dissabte vinent, la plaça del Castell acollirà a les 21.30 la sortida de la III Cursa i Caminada Nocturna del Castell del Remei, solidària amb la Fundació Catalana de Lupus.

El 9 i 10 de juny serà el torn de la iniciativa Benvinguts a Pagès, amb visites guiades gratuïtes al celler. El 17 de juny, la historiadora Lluïsa Pla pronunciarà la xarrada La família Girona, l’alta burgesia catalana del segle XIX, amb visita guiada i degustació de vins. El 7 de juliol es projectarà la pel·lícula La llibreria, d’Isabel Coixet (22.00, entrada lliure).

El 5 d’agost, el modelisme naval serà protagonista al llac de la finca. I fins al 29 de juny pot visitar-se l’exposició d’olis de Miguel de Ibarbia Paisatges del subconscient.

tracking