SEGRE

FESTIVALS MÚSICA

Nick Cave llueix al Primavera la seua contundència elegant

Va actuar després del concert de la cantant islandesa Björk

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic, escriptor, actor i compositor de cine australià Nick Cave & The Bad Seeds va deixar clar dijous a la nit per què era un dels reclams del Primavera Sound. Va pujar a l’escenari Mango després del concert de Björk a pocs metres d’ell. Nick Cave va arribar al Primavera Sound dos anys després de publicar el disc Skeleton Tree, marcat per la mort sobtada del seu fill de quinze anys.

Va lluir la seua música elegant i dramàtica a l’escenari fent embogir els assistents, que van corejar les cançons. Un dels moments més especials va ser quan va convidar els seguidors que eren a les primeres files a pujar a l’escenari.

Ja a la primera cançó del concert poc abans de tres quarts de dotze de la nit, Cave va cantar davant del públic caminant per una passarel·la ben pròxima als assistents, gesticulant, movent-se d’un costat cap a l’altre, mentre interpretava el tema.

El cantant també es va atansar al públic en altres temes amb aquest estil de rock líric fosc tan propi de Nick Cave que ja l’ha convertit en un dels mites musicals contemporanis. Al llarg de la seua carrera, Nick Cave & The Bad Seeds han publicat àlbums tan antològics com Abattoir Blues / The Lyre of Orpheus de, 2004 o els ja més clàssics From Her To Eternity, de l’any 1984, o Let in Love, del 1994 i en què en els seus quaranta anys de carrera ha utilitzat diferents màscares: la de punk díscol, la de crooner de la nit fosca de l’ànima o la de poeta romàntic.

tracking