SEGRE

MÚSICA CONCERT

Shakira arranca a Hamburg la gira després de superar el seu pitjor any

Arribarà a Barcelona amb ‘El Dorado World Tour’ el 6 i 7 de juliol

Shakira va interpretar ahir a Hamburg la cançó ‘She Wolf’.

Shakira va interpretar ahir a Hamburg la cançó ‘She Wolf’.XAVI MENÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant colombiana Shakira va obrir ahir a la nit a Hamburg la gira El Dorado World Tour, que va haver de suspendre el mes de novembre passat a causa d’una hemorràgia a les cordes vocals. La tornada als escenaris de Shakira es produeix només quatre mesos després que renunciés a sotmetre’s a una operació per reduir l’hemorràgia per por de perdre el seu to de veu amb la intervenció.

L’artista de Barranquilla va optar en canvi per un tractament amb corticoides i repòs. L’artista va publicar divendres passat en el seu compte d’Instagram un vídeo en el qual va preguntar als seus seguidors sobre què és el que esperen dels seus concerts: “Hola nois, sóc molt feliç de tornar als escenaris, tinc moltes ganes de veure-us de nou, mentrestant vull saber quin tipus de continguts voleu veure, o quins músics escoltar”.

Aquesta és la primera gira que Shakira realitza després de diversos anys apartada dels grans escenaris per la seua maternitat. Els seus últims concerts a Espanya es remunten al 2011, dins de la gira Sale el Sol, que va incloure parades a l’Estadi Olímpic de Barcelona i al Vicente Calderón de Madrid. El seu nou tour arriba després del llançament d’El Dorado, l’onzè disc de la seua carrera, el qual inclou èxits mundials com La Bicicleta, Chantaje o Me Enamoré. És previst que la gira arribi el 30 de juny a Bilbao; l’1 de juliol a la Corunya; el 3 de juliol a Madrid i culmini el recorregut estatal a Barcelona, amb dos concerts el 6 i 7 de juliol.

tracking