SEGRE

MÚSICA FESTIVAL

Juneda obre dijous el Kalikenyo Rock amb el millor punk del país

Gatillazo, Ilegales i Soziedad Alkohólika, entre 38 bandes

Un concert del festival Kalikenyo Rock de Juneda de l’edició de l’any passat.

Un concert del festival Kalikenyo Rock de Juneda de l’edició de l’any passat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’edició número 13 del Kalikenyo Rock de Juneda arrancarà dijous amb un cartell de trenta-vuit de les millors bandes estatals de punk rock i diverses formacions internacionals en una programació que es desenvoluparà al llarg de tres intenses jornades de concerts. El camp de futbol de Juneda s’omplirà del rock més dur des de primera hora de la tarda de dijous en una primera jornada que comptarà amb els novaiorquesos The Casualties, Gatillazo, Kaos Urbano, Distorsión, Arpaviejas, No Konforme, Andanada 7, Ars Moris i Dekadentes. Divendres hi actuaran una desena de grups: els britànics The Addicts, Ilegales, Narco, Kaótiko, Rat-Zinger, Gospel Punk, DefConDos, Trashtucada, Penadas por la Ley i Sinaia. El cartell de dissabte estarà format per Soziedad Alkohólika, els suecs The Baboon Show, Non Servium, Hamlet, El Último Ke Zierre, Arkada Social, The Capaces, Skakeitan, La Banda Trapera del Río, Maniática, Milenrama, Las Típex, Kop, SuTaGar i Azero, entre altres formacions.

LES CLAUS

  • XIII Kalikenyo Rock. Al camp de futbol de Juneda, amb concerts de dijous a dissabte a càrrec de 38 conjunts estatals i internacionals. Zona d’acampada gratuïta. 
  • Entrades. Dijous, 25 €. Divendres, 30 €. Dissabte, 35 €. Abonament per als tres dies de 65 € (55 € venda anticipada a www.musikaze.com/kalikenyorock
tracking