SEGRE

MÚSICA FESTIVAL

El rock més dur se cita a Juneda

La 13a edició del Kalikenyo Rock, amb 38 bandes i més de 40 hores de concerts fins diumenge || El camp de futbol es va començar a omplir ahir a la nit amb milers de fans

El punk dels madrilenys Andanada 7 va escalfar el Kalikenyo Rock ahir a primera hora de la nit.

El punk dels madrilenys Andanada 7 va escalfar el Kalikenyo Rock ahir a primera hora de la nit.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El camp de futbol de Juneda va viure ahir els primers concerts del XIII Kalikenyo Rock, un festival que a poc a poc s’està convertint en un autèntic referent del rock dur i el punk-rock estatal. El certamen es desenvoluparà fins diumenge en tres intenses jornades amb l’actuació de fins a trenta-vuit bandes, amb presència internacional amb grups com els novaiorquesos The Casualties, previstos ahir a la nit, o els britànics The Adicts, que actuaran avui divendres.

En total, més de quaranta hores del rock més dur per animar milers d’aficionats, que van començar a omplir el recinte a primera hora de la nit i que també disposen d’una zona adjacent d’acampada. Avui divendres, el grup Sinaia arrancarà a les 16.00 hores la segona jornada de concerts encapçalant un cartell amb una desena de formacions: Penadas por la Ley, Trashtucada, DefConDos, Kaotiko, els britànics The Adicts, els veterans Ilegales, Narco, Rat-Zinger i Gospel Punk. Demà dissabte arribarà el dia cabdal del festival amb més de disset hores de música a doble escenari des de les 12 del migdia i fins passades les 5 de la matinada de diumenge.

L’escenari Kali Arranke obrirà a les 12.00 hores amb Fancy Candy Girls, les quals seguiran fins a les 23.00 h La Típex, Milenrama, Leize, Hamlet, Su Ta Gar, Kop, In Mute i Angelus Apátrida. Per l’escenari central del festival i des de les 16.00 hores desfilaran deu formacions més: Azero, Maniática, La Banda Trapera del Río, The Capaces, Eukz, els suecs The Baboon Show, Soziedad Alkohólika, Non Servium, Arkada Social i Skakeitan.

tracking