SEGRE

MÚSICA FESTIVAL

El primer No Surrender Kids reuneix 50 joves músics

El festival escalfa motors per a l’homenatge a Bruce Springsteen, els dies 29 i 30 de juny || Preveu arribar als mil participants

Els més petits van assajar ahir la cançó ‘Badlands’, que interpretaran al festival.

Els més petits van assajar ahir la cançó ‘Badlands’, que interpretaran al festival.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una cinquantena de nens entre cinc i quinze anys van participar ahir en la primera edició del No Surrender Kids, la versió infantil del festival homenatge a Bruce Springsteen, que se celebrarà els dies 29 i 30 de juny a Vilanova de Bellpuig. Durant tot el matí, els joves músics van assajar la cançó Badlands,que interpretaran el dia del festival (30 de juny) sota la batuta d’Antoni Tolmos, el director artístic del No Surrender. Així mateix, coincidint amb les activitats infantils, es va presentar una rèplica d’una guitarra del cantant nord-americà conegut com The Boss,que se sortejarà en benefici de l’entitat Salut Mental Ponent. En aquest sentit, el promotor i impulsor del festival, Josep Maria Pons, va aprofitar per recordar que Springsteen va reconèixer en la seua autobiografia Born to Run que al llarg de la seua vida ha lluitat contra la depressió, “un trastorn que afecta més de 350 milions de persones a tot el món”.

A menys de dos setmanes perquè arranqui la segona edició del No Surrender Festival, l’organització compta ja amb prop de 1.000 participants. Josep Maria Pons va explicar que “el ritme d’inscripcions està sent molt alt i animem els músics que s’apuntin tan aviat com sigui possible per garantir els compromisos logístics de l’esdeveniment”. Seguint amb el seu objectiu de “festival internacional de km 0”, els responsables van anunciar que recolliran personalment els visitants que vinguin dels diferents punts de Catalunya, així com de països estrangers com ara els Estat Units, Àustria, Suïssa, el Regne Unit, Alemanya, França o Itàlia, des d’on ja s’han adquirit algunes entrades. Com a novetat, aquest any s’ofereix un nou abonament d’entrades per als dies del festival per vint euros. En aquest sentit, els tiquets ja es poden adquirir a la pàgina web oficial del certamen.

tracking