SEGRE

MÚSICA ACTIVITATS

Nomad Festival a Cervera amb 3 dies de música i 'food trucks'

Animació infantil i música, aquest cap de setmana a Cervera.

Animació infantil i música, aquest cap de setmana a Cervera.NOMAD FESTIVAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Nomad Festival, l’esdeveniment de lleure nòmada que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure, tornarà aquest cap de setmana al lloc on va nàixer, Cervera, i tornarà a omplir amb el seu ambient únic la plaça de la Universitat.

Des de demà divendres i fins diumenge, s’han programat diversos concerts, tallers, activitats infantils i food trucks, entre altres ofertes lúdiques, amb accés gratuït.

En l’apartat musical, el festival arrancarà demà (23.00 h) amb un repàs dels èxits internacionals de la mà de Lovejoy, mentre que dissabte hi haurà ració doble de música en viu amb Nerea Ruiz (19.00 h) i l’espectacle de rumba catalana de Dantuvi (23.00 h). El punt final el posarà el cabaret d’Amanda Webs, diumenge a les 20.00 h. També diumenge (12.30 h), el bon ritme del Nomad Festival se sumarà a una iniciativa solidària a favor del Banc d’Aliments de Cervera a ritme de swing.

D’altra banda, la programació infantil serà molt present amb el Petit Nomad, que oferirà activitats per als més petits divendres de 17.00 a 20.00 i dissabte i diumenge de 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h.

A més, cada dia el públic podrà disfrutar de diversos food trucks amb propostes gastronòmiques de qualitat i representatives de diferents cuines del món.

tracking