SEGRE

MÚSICA FESTIVALS

Tot llest a Mollerussa per al Mon Amour Festival

Un autobús gratuït facilitarà l’accés al parc de la Serra

Els Amics de les Arts són una de les bandes que encapçalen el cartell del festival.

Els Amics de les Arts són una de les bandes que encapçalen el cartell del festival.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organització del Mon Amour Festival de Mollerussa va anunciar ahir, a tan sols una setmana de la celebració, els horaris de les actuacions de les principals bandes del cartell que actuaran el 22 i el 23 de juny al parc de la Serra, com Marky Ramone i Macaco. Un autobús gratuït circularà cada 30 minuts, d’11.30 h a 7 h del matí entre Mollerussa i el parc de la Serra, lloc que allotjarà els dos escenaris del festival, una zona d’acampada per als abonats i un aparcament gratuït per a tots els assistents.

Els concerts tindran lloc des de les 18 h a les sis del matí dels dos dies.

Entre les bandes i artistes que actuaran divendres, es van confirmar els horaris del lleidatà David Esterri, conegut com Lo Pardal Roquer, que obrirà el festival divendres a les 18 h, seguit pels també lleidatans Koers, que tocaran a les 20 h. Fa1na, Brams i el grup de versions Allioli són altres bandes del dia 22. Dels artistes estrella que oferiran la seua actuació dissabte, destaquen Cesk Freixas, Els Amics de les Arts, que presentaran el seu nou disc Un estrany poder, i Boikot, banda espanyola de punk que actuarà a les 2 h.

El Mon Amour Festival recupera el concepte Monamour, una trobada que s’organitzava per Pasqua i consistia en una acampada i concerts a La Serra. Aquest any presenta un gran format en dates fora de període escolar, un fet que pretén augmentar el flux d’assistents, així com un retorn econòmic a Mollerussa.

tracking