SEGRE

MÚSICA CERTAMEN

Un pasdoble serveix com a colofó del Festival de Bandes de Lleida

Les formacions van oferir ahir el seu repertori als Camps Elisis

Una de les actuacions que va acollir ahir els Camps Elisis en l’últim dia del XV Festival de Bandes.

Una de les actuacions que va acollir ahir els Camps Elisis en l’últim dia del XV Festival de Bandes.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Camps Elisis van ser ahir l’escenari del colofó final del XV Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida. Les formacions participants en aquesta edició es van congregar en una desfilada excepcional al passeig central del parc municipal, oferint un concert cadascuna.

La clausura va coincidir amb l’entrega dels premis del concurs internacional, que va ser per a la Banda Grau del Conservatori Municipal de la Diputació de Tarragona, amb l’agraïment a la resta d’agrupacions i l’entrega dels diplomes als escolars guanyadors del concurs d’arts plàstiques. La jornada es va iniciar amb l’entrada al recinte de les diferents bandes, que van anar oferint el seu repertori davant d’un públic entregat, abans de procedir a l’entrega dels diferents reconeixements.

L’acte va estar conduït pel responsable de l’organització del festival i director de la Banda Municipal de Música, Amadeu Urrea. Aquest va compartir escenari amb Toni Llevot, artífex del naixement del festival, ja que va ser el regidor de Cultura quan es va instaurar aquest certamen.

El festival va finalitzar amb la interpretació conjunta dels components de les quatre bandes que van actuar al matí (Blai Band de Sant Boi, Banda Municipal d’Eixea, la Primitiva Setabense de Xàtiva i Les Sans Soucis de Bordeus), que, sota la direcció d’Urrea, van interpretar el pasdoble català Avant! Sempre avant!, compost per Cosme Ribera el 1912 i dedicat als músics de la Banda Popular de Lleida.

tracking