SEGRE

MÚSICA FESTIVAL

El Pepe Marín, per al grup de Benavent de Segrià Brainwashed

El sextet de Tamarit Remolke s’emporta el segon premi

El ‘trashcore’ de Brainwashed va convèncer divendres passat el jurat del Pepe Marín Rock Festival.

El ‘trashcore’ de Brainwashed va convèncer divendres passat el jurat del Pepe Marín Rock Festival.ORIOL CÁRCELES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El quintet de Benavent de Segrià Brainwashed va guanyar la nit de divendres passat l’edició número 15 del Pepe Marín Rock Festival, en una festa musical celebrada a la sala La Boîte de Lleida. El trashcore d’aquesta banda lleidatana va convèncer el jurat del certamen, que li va atorgar el primer premi, consistent en una actuació remunerada a la pròxima festa major de Lleida, el maig del 2019. Brainwashed actuarà també al Festival BenRock, a Benavent de Segrià.

En segon lloc de l’esdeveniment va quedar el sextet de Tamarit de Llitera Remolke. El jurat va distingir el rock urbà d’aquesta banda, que rebrà com a premi una actuació remunerada a les festes de tardor de Lleida. A més, tant Brainwashed com Remolke actuaran també a les festes de Pardinyes, el 2 d’agost. La resta de premis del concurs van ser per al quintet de Lleida de punk-hardcore Lobötomics (que actuaran en la pròxima edició del Kalikenyo Rock de Juneda); el sextet de Lleida de punk-rock Sidosis (una sessió fotogràfica a càrrec de Santi Iglesias) i el quintet de Lleida de rock’n’roll Orgasmus Dei (actuació a la temporada de concerts de la sala Oh Yeah! de Lleida).

El Pepe Marín Rock va nàixer com a festival l’any 2003, a les festes del barri de Pardinyes, per retre homenatge al fotògraf Pepe Marín Barreras (1959-1995). El 2004 es va constituir oficialment l’associació cultural del mateix nom amb l’objectiu de promocionar els grups de les comarques de Ponent.

tracking