SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PROGRAMACIÓ

L'Esbaiola't, del 19 al 22 de juliol a Àneu amb 88 activitats

Amb 44 funcions a càrrec d’una quinzena de companyies, quatre d’estrangeres

‘Inbox’, acrobàcies i malabarismes amb els francesos Soralino, i la dansa transgressora de ‘We-Ding!’ dels catalans Los Moñekos.

‘Inbox’, acrobàcies i malabarismes amb els francesos Soralino, i la dansa transgressora de ‘We-Ding!’ dels catalans Los Moñekos.ESBAIOLA’T

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’edició número 11 de l’Esbaiola’t, el festival de teatre de les Valls d’Àneu, se celebrarà a Esterri d’Àneu del 19 al 22 de juliol amb una àmplia programació que inclourà 88 activitats i funcions. Organitzat per l’ajuntament de la capital aneuenca i la companyia lleidatana La Baldufa, l’Esbaiola’t comptarà amb una quinzena de companyies teatrals (tres de les quals franceses i una altra de Finlàndia), que protagonitzaran setze espectacles amb un total de quaranta-quatre funcions durant les quatre jornades. Com sempre, el cartell es completarà amb diversos tallers i instal·lacions de jocs per als més petits, a banda d’un correfoc a càrrec dels Diables de les Valls d’Àneu i propostes musicals com un concert dels Pastorets Rock, una batucada amb el grup local Kina Creu i cercaviles musicals, entre altres ofertes lúdiques.

Quant a l’oferta escènica, val a destacar tres estrenes a l’Estat: L’Avis Bidon, dels francesos Cirque La Compagnie, una proposta circense amb música en directe i alguna sorpresa; Inbox, dels també francesos Soralino, un espectacle d’acrobàcies i malabarismes amb capses de cartró; i Soliloques, de la Compagnie Singulière, la tercera oferta circense procedent del país gal.

El festival Esbaiola’t oferirà tres estrenes a l’Estat a càrrec de tres companyies franceses

Les companyies lleidatanes dominaran la quota catalana: La Baldufa representarà el premiat El Príncep Feliç i un clàssic del seu repertori, Cirque déjà vu; Zum Zum Teatre, oferirà un altre dels seus muntatges clàssics, Titiritriki, i alumnes de l’Aula de Teatre de Lleida protagonitzaran l’obra Ludere. La dansa transgressora de Los Moñekos, la carpa que Circ Xic instal·larà al camp de futbol, l’espectacle gamberro dels finlandesos Race Horse i la fusió de marionetes i audiovisuals dels valencians Teatre de l’Home Dibuixat seran altres propostes destacades de l’Esbaiola’t.

tracking