SEGRE

El FeMAP portarà la música antiga a 37 municipis del Pirineu

Oferirà una cinquantena de concerts durant l'estiu, amb activitats paral·leles com els GastroFilm

La presentació de la vuitena edició del FeMAP.

El FeMAP portarà la música antiga a 37 municipis del Pirineu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vuitena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus, el FeMAP, oferirà des del 29 de juny i durant els mesos de juliol i agost 52 concerts en 37 municipis, dels quals Bellver de Cerdanya, Pesillà de la Ribera, Llavorsí, Vilanova de Banat (Alàs i Cerc) i Massaners (Saldes) són novetat enguany.

Com és habitual, l'oferta musical es completarà amb visites guiades i degustacions gastronòmiques. Així, el programa inclou cinc sessions GastroFilm, amb maridatge de productes de proximitat i la projecció d'un documental.

El FeMAP tornarà a acostar la música als col·lectius en risc d'exclusió a través del seu programa social. En aquesta edició ha organitzat tallers musicals i també es realitzaran miniconcerts en 17 centres diferents amb l'objectiu d'apropar la música a persones amb dificultats de mobilitat.

D'altra banda, pel que fa a l'oferta de packs turístics, amb l'entrada al concerts i allotjament, en aquesta edició el festival incorpora com a novetat les Escapades Musicals. Es tracta de productes de dos o tres dies combinats amb un parell o tres de concerts i activitats complementàries.

L'actuació inaugural, el 29 de juny a la Seu d'Urgell, anirà a càrrec de l'Escolania de Montserrat i la Capella de Música de Montserrat (veure programa).

tracking