SEGRE

GRUPS

The Kinks planegen reunir-se 20 anys després de la seua separació

El cantant i compositor va indicar que conserva diversos temes que va escriure abans que la banda es disgregués el 1996

The Kinks planegen reunir-se 20 anys després de la seua separació

The Kinks planegen reunir-se 20 anys després de la seua separacióEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant i líder de la banda britànica The Kinks, Ray Davies, ha anunciat que planeja tornar a gravar i actuar amb els antics integrants del grup, Dave Davis (guitarra) i Mick Avoy (bateria), després de més de 20 anys de separació.

En una entrevista amb el canal britànic Channel 4, Davies, de 74 anys, va explicar que ha tornat a assajar en l’estudi amb el seu germà Dave i amb Avoy, la qual cosa ha portat el trio a decidir que faran "un nou àlbum de The Kinks".

"El problema és que els altres dos membres, el meu germà i Mick, mai no es van avenir. Però he fet que funcioni en l’estudi i això m’ha encès, els he fet tocar amb energia", va assenyalar el músic, autor de clàssics del rock com "You Really Got Me" i "A Well Respected Man".

El cantant i compositor va indicar que conserva diversos temes que va escriure abans que la banda es disgregués, el 1996, i que considera que aquest és un "moment apropiat" per gravar-los.

Va afirmar a més que un dels impulsos que li ha "inspirat" per tornar a reunir el grup és l’última gira de The Rolling Stones, liderats per Mick Jagger, també de 74 anys.

"És inspirador veure com ho fan", va dir el cantant, que va matisar que el seu retorn a l’estudi i els escenaris "no serà tan bé organitzada" com les gires de The Rolling Stones.

"The Kinks probablement tocaran en un bar local", va assegurar Davies, que el 1964 va formar una banda que ha publicat fins ara 24 àlbums d’estudi.

tracking