SEGRE

MÚSICA CERTAMEN

Festival Sardines & Marinada, a Tàrrega amb tres concerts al juliol

També amb una caragolada solidària amb l’Associació Alba

La rumba-reggae-funk dels lleidatans Fa1na, en una edició anterior del Sardines & Marinada.

La rumba-reggae-funk dels lleidatans Fa1na, en una edició anterior del Sardines & Marinada.ASSOCIACIÓ ALBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jardins de l’Associació Alba de Tàrrega acolliran al juliol la vuitena edició del Festival Sardines & Marinada, amb tres concerts previstos els dijous 5, 12 i 26 del mes que ve, a partir de les 22.00 hores i amb accés gratuït.

El certamen, que compta amb la col·laboració de l’ajuntament de la capital de l’Urgell, està gestionat per voluntaris de l’Associació Alba i té com a finalitat crear un espai de lleure inclusiu obert a tots els ciutadans, amb oferta gastronòmica inclosa.

La primera cita, el dia 2 de juliol, comptarà amb el grup Àriga Soul i amb el conjunt de versions Inversen Band de Cervera.

El 12 de juliol, en el marc de la programació també del Paupaterres, el grup Miaú aportarà els ritmes de la rumba i el funky a la festa. I l’últim dia previst, el 26 de juliol, el festival presentarà les actuacions del duo de música negra Walkin’Roots i amb Pascual & Desnatats, membres del grup La Terrasseta de Preixens.

A més, en aquesta ocasió els caragols substituiran les sardines l’últim dia del certamen, que es convertirà així en el Caragols & Marinada. En col·laboració amb la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida, s’organitzarà una caragolada solidària amb un menú especial per a tots els assistents i els beneficis de la jornada es destinaran al projecte del Parc d’Habitatges d’Alba amb la finalitat d’aconseguir més i millors habitatges, ja que en l’actualitat aquest projecte de l’entitat es troba al 100% d’ocupació.

tracking