SEGRE

MÚSICA CONCERTS

El No Surrender encén motors

El festival dedicat al Boss a Vilanova de Bellpuig espera més de 1.300 participants || L’enregistrament de la cançó ‘Badlands’ reunirà avui un miler de músics

El grup Kids from the 90’s va estrenar ahir a mitja tarda els concerts de la primera jornada del festival.

El grup Kids from the 90’s va estrenar ahir a mitja tarda els concerts de la primera jornada del festival.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig, el festival d’homenatge a Bruce Springsteen, va obrir ahir les portes a la segona edició amb la certesa que superarà els 1.300 assistents. D’aquests, un miler són músics, bàsicament cantants, saxos, guitarristes, baixistes i bateries de totes les edats, que ompliran avui el camp de futbol municipal a partir de primera hora del matí per assajar i posteriorment gravar a partir de les set de la tarda la cançó Badlands del Boss.

Els primers visitants es van atansar ahir a la zona esportiva municipal per assistir als concerts de Kids from the 90’s, La Taverna dels Somnis, Thunder Road i Blood Brothers. Entre els visitants, s’espera també l’assistència de públic dels Estats Units, Suïssa, el Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia.

Per avui dissabte, estan previstes també les actuacions del cantautor del Pla d’Urgell Fustegueres, Bruce Cat (grup de versions en català de Bruce Springsteen), Suspicious Band, el grup lleidatà de versions Tremendos i George Mileson, que també forma part del festival amb tasques d’assessorament tècnic i musical.

Val a recordar que l’organització ha reservat la casa rural l’Era de Cal Falillo per si Bruce Springsteen volgués assistir com a convidat d’honor al No Surrender Festival. Així mateix, disposaria d’un tractor de la marca John Deere com a “vehicle oficial” per moure’s per aquest municipi del Pla d’Urgell. Igual que l’any passat, el festival col·labora amb l’associació Acudam amb la venda d’unes xapes promocionals amb una caricatura de Springsteen a càrrec de Vizcarra.

tracking