SEGRE

PROPOSTES CICLES

Tàrrega programa un centenar d’activitats durant aquest estiu

Amb concerts, sardanes, havanes, teatre i música electrònica

Imatge promocional del grup de folk Coses, que actuarà avui dissabte a la Figuerosa.

Imatge promocional del grup de folk Coses, que actuarà avui dissabte a la Figuerosa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tàrrega i diverses entitats han organitzat un centenar d’activitats culturals fins al setembre. Així, el cicle L’Estiu a Poble, que descentralitza la programació arribant als nuclis del municipi, començarà avui a la Figuerosa amb el concert del grup Coses. Miquel Estrada, Jordi Fàbregas i Ton Rulló integren aquesta veterana banda que als anys 70 va gravar tres innovadors discos de folk i poesia. Els prendran el relleu les ranxeres mexicanes de Mariatxis Barcelona (7 juliol, Altet); les havaneres d’Els Pescadors de l’Escala (14 juliol, Riudovelles); el folk pirinenc d’El Pont d’Arcalís (21 juliol, Santa Maria de Montmagastrell); i el cabaret culinari de Gastro-Rimes (28 juliol, Claravalls). Tots els concerts són gratuïts.

A més, els veïns de la Figuerosa organitzen una nova edició del cicle cultural FigaEstiu. Així mateix, tindrà lloc un cicle de cine a l’aire lliure, tots els dimecres, del 4 de juliol al 8 d’agost. No faltaran nits dedicades a les havaneres (grup Boira, el 10 d’agost, a la plaça Comediants; i Arrels de la Terra Ferma, el 25 d’agost, als Jardins Ateneu), les sardanes (21 de juliol i 18 d’agost, a la plaça del Carme) i la música clàssica (Duo Delis, 19 d’agost, a l’ermita del Parc de Sant Eloi).

Així mateix, FiraTàrrega oferirà diversos assajos oberts al públic i la música electrònica arribarà amb el festival Sound’Ara (7 de juliol). S’hi sumarà també el Paupaterres (12-14 de juliol) i els concerts de Lo Balconet de Can Colapi (del 2 al 5 d’agost), entre altres ofertes.

tracking