SEGRE

COMUNICACIóN

Tomás Fernando Flores, nova proposta de PSOE-Podemos per a RTVE

És director de Radio 3 des de 2012

Tomás Fernando Flores, nova proposta de PSOE-Podemos per a RTVE

Tomás Fernando Flores, nova proposta de PSOE-Podemos per a RTVEEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PSOE i Podemos han assolit un consens entorn de la candidatura de Tomás Fernando Flores com a nova proposta per presidir RTVE, han confirmat a EFE fonts parlamentàries.

Flores, periodista i crític musical, és el director de Radio 3 des de 2012, té 57 anys i va nàixer a Puertollano (Ciudad Real).

Les fonts parlamentàries asseguren que aquest candidat, que sorgeix després de la renúncia del periodista Andrés Gil, pactat per PSOE i Podemos a finals de la setmana passada, és la proposta d’aquests dos partits, però "agrada a la resta".

Flores, llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid, va començar la seua trajectòria professional a Radio Popular de Puertollano i el 1982 va passar a Radio Nacional d’Espanya, on ha realitzat programes com a Zona Reservada, Alta Impedància, Diari Pop o Arrebato.

Des de 1996 està al capdavant del programa de música electrònica Sigo 21, referència de noves tendències musicals que compta amb compilacions anuals en format disc.

A més, ha presentat els programes Planeta Rock i Fuera de Serie a RTVE i col·labora amb el diari El Mundo des de la seua fundació.

També ha escrit per a publicacions musicals especialitzades com Popular 1 o Rockdelux.

Des de juliol de 2012 és director de la cadena Radio 3, tasca que compagina amb la de professor del Màster de Radio de la Universitat Complutense de Madrid.

El 2013 va ser distingit amb l’Antena d’Or de la Federació d’Associacions de Radio i Televisió d’Espanya.

tracking