SEGRE

MÚSICA FESTIVALS

Èxit del Canet Rock, que ja té a la venda les entrades del 2019

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Canet Rock tindrà una nova edició l’any 2019. Serà el 6 de juliol i ja han sortit les entrades a la venda. Així ho va anunciar ahir l’organització del festival després de les actuacions, moment en què es van posar les entrades a la venda sense que es conegui encara cap nom dels que formaran part del cartell. El del 2019 serà el sisè Canet Rock del segle XXI i el desè de la història si es compten les quatre edicions dels anys setanta. La directora del festival, Gemma Recoder, va explicar que el desè aniversari del Canet Rock inclourà algunes novetats que no va voler revelar. Va assegurar que el que és probable és que es mantingui l’emplaçament. El Pla d’en Sala continuarà acollint el festival, que renuncia a créixer en espai, i que aquest any s’ha refermat en els 23.000 espectadors.

Recoder es va mostrar satisfeta sobre com ha evolucionat el festival en aquests cinc anys i es va mantenir ferma al mantenir el Canet Rock al seu lloc originari, encara que va reconèixer que hi ha qui li ha plantejat canviar d’emplaçament per poder créixer. “Diuen que l’avarícia trenca el sac”, va sentenciar Recoder.

Alguns dels grups que van pujar a l’escenari durant les dotze hores de música seguides del Canet Rock van ser Macaco, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Txarango, Animal, Zoo o Doctor Prats, entre d’altres.

tracking