SEGRE

ART CLASSES

Abad imparteix un taller familiar a la Fundació Suñol

L’artista Antoni Abad.

L’artista Antoni Abad.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista lleidatà Antoni Abad impartirà demà un taller familiar a la Fundació Suñol de Barcelona, emmarcat en l’exposició ACTE 39: Antoni Abad. mesura X mesura. 1992’2015, del mateix creador que es pot veure aquests dies a l’entitat. Sota el títol Pam a pam, l’activitat va dirigida a nens d’entre 6 i 12 anys acompanyats d’un adult. En aquesta l’artista s’encarregarà de descobrir o recordar a la canalla que no és necessari el metre o el regle per abordar les coordenades dels objectes, ja que utilitzarà el cos com a referència per relacionar-se uns amb altres i amb el seu propi entorn. Per a això li seran molt útils preguntes com “quants dels meus pams caben a la teua mà?”, “quants pams mesura la meua cama?” o “quants peus hi ha fins a la sortida?”

No en va, aquesta exposició se centra en bona part dels seus treballs creats a partir dels anys noranta en què treballava conceptes i usos de les mesures, el llenguatge i la relació existent entre aquests.

Antoni Abad va començar la seua en el al món de l’escultura i amb el temps va evolucionar cap al videoart i posteriorment va derivar al net.art i els nous mitjans, aspectes en què avui se’l considera tot un referent.

tracking